Wilms Auto er medlem af:

Dansk Bilbrancheråd

Wilms Auto hædret for høj kvalitet...

AutoPartner værkstedet, Wilms Auto har lagt sig helt i top i en intern kvalitetskontrol, der blev udført af FDM.
AutoPartner indledte i 2010 et samarbejde med FDM, hvor alle AutoPartner værksteder kvalitetskontrolleres af FDM.

2013 - 2014 - 2015 - 2016
FDM Kvalitetskontrol er inddelt i en score/karakterskala fra 0-5, hvor 5 er den højeste mulige score. Wilms Auto opnåede det flotte resultat på 5 som et gennemsnit af alle håndteringer i processen.

Wilms Auto slog dørene op i 1984 på Vestre Strandvej 39 i Tjæreborg og ligger stadig på adressen. Vi sætter en stor ære i, at kunderne får optimal betjening og sikkerhed for, at vi udfører de aftalte reparationer på deres bil. Derfor var det også en glæde, at vi opnåede et flot resultat i testen, hvilket bekræfter os i, at vi er på rette spor” udtaler indehaver Jørgen Wilms og fortsætter, Vi har valgt, at indgå i et samarbejde med den danske værkstedskæde AutoPartner, der kan leve op til de krav vi stiller omkring markedsføring, service og teknisk back-up samt efteruddannelse. Det betyder, at vi kan koncentrere os om det, vi er gode til i hverdagen, nemlig at reparere biler.
AutoPartner tilbyder en god profilering med fokus på det lokale område, så vi opnår større synlighed. Desuden har vi nu mulighed for at indgå i et langt større netværk med andre værksteder, så vi kan hjælpe hinanden i hverdagen med udveksling af erfaringer og gode råd”.

Wilms Auto har moderne testudstyr og via AutoPartner også adgang til bilteknisk data, så de altid er up-to-date og kan servicere selv helt nye biler.

I dag beskæftiger Wilms Auto 4 medarbejdere. Grethe Wilms sidder i kundemodtagelsen, og møder dig med et smil, når du kommer til værkstedet. Jørgen er selv mekaniker på værkstedet og derudover er der 2 svende, Niklas og Rasmus, der er klar til at servicere din bil. På værkstedet møder du også Paw og Arthur, der er Wilms Autos to små hunde, og er værkstedets maskotter.

FDM Kvalitetskontrol omfatter:

  • Kundemodtagelse
  • Fysiske forhold på værkstedet
  • Aftalegrundlag
  •  Basisudstyr
  • Arbejdsgang
  • Service og/eller reparation

Tjæreborg - en del af udkants-Danmark

Jørgen Wilms udtaler:
Vi holder skansen rigtig flot i betragtning af krisen og den relative hårde konkurrence på markedet.
Den linie vi har valgt at følge på værkstedet, har vist sig at være rigtig, da FDM Kvalitetskontrol har givet os topkarakteren 5 (5 ud af 5 mulige).
Resultatet er nået ved hjælp fra gode medarbejdere, netværket af dygtige kollegaer/værksteder og Autoparts reservedelslager, kontinuerlig efteruddannelse, opdatering og investering i testudstyr.